Realistische dildo

Realistische dildo

Ben je niet zo van de kleurige vibrators, maar ga je liever voor een speeltje met een realistischere look en feel? Kies dan voor een realistische dildo. Zelfs onder de realistische dildo’s zijn er veel opties.

 

Keuze uit realistische dildo’s

Realistische dildo’s zijn er verschillende maten, kleuren en nog meer andere opties. Lijkt jou een wat groter model fijner? De lengtes variëren tussen de 17 en 35 cm. Qua kleur zijn er de opties om te kiezen voor een blank model, maar zwart en verschillende tinten bruin zijn ook beschikbaar. 

 

Hoe gebruik je een dildo?

Je kunt de realistische dildo uiteraard op verschillende manieren gebruiken voor je eigen plezier. Zo kun je de dildo vaginaal bij jezelf naar binnen brengen om jezelf te verwennen. Daarvoor kan een kunstpenis met een sterke zuignap aan de onderkant prettig zijn, zodat je deze stevig op de grond kunt neerzetten. Of misschien wil je de dildo juist gebruiken om je orale kunsten te verbeteren als verrassing voor je partner. Willen jij en je partner juist wat variatie in de slaapkamer en is een 3e persoon iets te spannend? Kies dan voor een realistische dildo zodat je ook dubbele penetratie kunt uitproberen. Sommige kunstpenissen zijn ook te gebruiken als voorbinddildo.

 

Dildo’s bestellen

Een realistische dildo is er om jouw stoutste fantasieën in je eigen slaapkamer te kunnen nabootsen. Ze zijn online makkelijk verkrijgbaar, dus mocht je het spannend vinden om er een te kopen, dan kan dit gewoon veilig en privé vanaf je eigen laptop of telefoon. De bezorging vindt vaak plaats binnen enkele werkdagen, dus je hoeft niet lang te wachten om aan de slag te gaan.

 

Reinigen dildo’s

Het is verstandig om de realistische dildo zo kort mogelijk na gebruik goed schoon te maken met water of een ander geschikt middel. Zo kun je de dildo lang blijven gebruiken en is deze weer fris voor gebruik voor de volgende keer als je er zin in hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *